Ambasadorul Republicii Populare Chineze, vizita in Baia Mare. Afla ce a spus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 25 octombrie, autoritati locale si judetene s-au intalnit cu E.S. Jiang Yu, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Populare Chineze in Romania.

Discutiile comune cu prefectul Vasile Moldovan si ceilalti oficiali au marcat aspecte referitoare la cei 70 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Romania si Republica Populara Chineza.

„Diplomatul chinez a facut aprecieri la farmecul natural, resursele minerale, valorile culturale traditionale ale judetului nostru. De asemenea, a mentionat despre perspectivele de colaborare in domeniul economic, cultural, al infrastructurii de transport, turismului, educatiei, tineretului si al oraselor inteligente.

S-a discutat despre schimburi de experienta in domeniul economic, dar si academic, despre oferirea unei burse guvernamentale unui student din judetul nostru pentru a studia la o universitate din Republica Populara Chineza.

Excelenta Sa Jiang Yu a participat la inaugurarea filialei maramuresene a Camerei de Comert si Industrie Romania-China si a vizitat obiective economice, culturale si turistice din zona”, spun reprezentantii Institutiei Prefectului – Judetul Maramures.

Vlad HERMAN

Foto: Institutia Prefectului – Judetul Maramures (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole