Ambuteiajul anului. Iesirea din Baia Mare, blocata de un excavator ce curata santurile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Trafic infernal la iesirea din Baia Mare, catre Satu Mare. Orasul Tautii Magheraus este paralizat de mai bine de o saptamana, coloanele de masini se intind zilnic pe mai multi kilometri. Varful s-a inregistrat vineri, 2 noiembrie, cand autovehiculele stateau in coloana ce pornea din Tautii Magheraus si se termina aproape de complexul comercial Vivo!

Saptamana aceasta, blocajul rutier s-a reluat, soferii fiind nevoiti sa astepte mai bine de o jumatate de ora pentru a traversa zona respectiva. Nu o sa va vina sa credeti, dar tot acest ambuteiaj fara precedent este creat de… un singur utilaj. Un excavator pe roti, folosit la curatarea rigolei (in dreapta, pe sensul de mers catre Satu Mare), cu care se degajeaza crengile cazute si buruienile uscate.

Un cititor ZiarMM ne-a transmis cateva imagini elocvente cu blocajul creat de utilajul cu pricina. Se observa elaborata actiune desfasurata pentru curatarea santului de plantele uscate. Conform cititorului nostru, prezent la fata locului este si un nene politist, a carui expertiza certifica faptul ca marginea santului e curatata corespunzator.

Nu stim cine a avut geniala idee de a bloca traficul in Tautii Magheraus, pentru un simplu excavator, cand solutii pentru a se circula decent sunt. Pentru nenii politisti de la Rutiera, facem precizarea ca intre centrul localitatii (chiar in fata Primariei) si drumul ce duce la Aeroport exista o bretea de asfalt, realizata recent, pe care ar putea fi deviati toti cei care vor sa ajunga in Baia Mare, iar pe drumul principal sa circule cei ce ies spre Satu Mare. In felul acesta, o mare parte din problemele de trafic cauzate de curatirea santurilor ar fi rezolvata.

Venim cu solutii, in speranta ca de Sarbatorile de Iarna, nu vom avea acelasi ambuteiaj creat de un utilaj care curata santurile de zapada.

ZiarMM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole