Amenintare terorista: Americanii invitati la prudenta in perioada sarbatorilor de iarna

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Statele Unite i-au indemnat joi pe cetatenii lor care se vor afla in Europa in perioada sarbatorilor de la sfarsitul anului sa dea dovada de “prudenta” din cauza unei amenintari teroriste “ridicate”, transmite AFP, inforemaza AGERPRES.

Acest avertisment adresat turistilor care calatoresc in Europa, emis deja in ultimii ani, este valabil pana la sfarsitul lui ianuarie, a precizat Departamentul de Stat intr-un comunicat.

El “ii atentioneaza pe cetatenii americani in legatura cu un risc ridicat de atentate teroriste in intreaga Europa, in special in perioada sarbatorilor”, reamintind atacul jihadist cu un camion care, in decembrie, a lovit multimea intr-un Targ de Craciun la Berlin, soldat cu 12 morti, sau cel care a ucis 39 de persoane intr-o discoteca din Istanbul cateva zile mai tarziu, in noaptea de Anul Nou.

In acest document, Departamentul de Stat adreseaza cateva sfaturi de bun-simt si le cere cetatenilor americani sa fie atenti atunci cand participa la manifestatii publice sau viziteaza locuri turistice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2