Amenintari ale primarului arestat la adresa unui presedinte de partid (AUDIO)

catalin-cherechesPresedintele USR Maramures, Dan Ivan, a postat pe profilul de Facebook inregistrarea unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu primarul arestat Catalin Chereches.

Totul a pornit de la o filmare publicata tot pe Facebook de Dan Ivan cu privire la deszapezirea strazii pe care locuieste Chereches.

Acesta din urma i-a transmis lui Ivan ca cele afirmate de USR-ist sunt minciuni, iar in final a spus ca “poate mergeti sa va vizitati scorul”, in contextul in care persoana amintita se afla in concediu de boala in urma unui infarct.

“Tata-socrule sper ca esti bine si sanatos, ceea ce cred ca-ti ureaza si prietenul meu Catalin. Mama-soacra fa cumva ca socru sa nu auda convorbirea.

P.S. Pentru cei care nu stiu, pentru ca unii se pare ca s-au informat, socrul meu este in concediu de boala dupa un infarct suferit azi vara”, a scris Dan Ivan, pe Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. marchis

  Isi face campanie si partidul lui Soros,ca altfel in judet nu–i stie absolut nimeni.Ma mir ca ii ia cake in seama dar probabil din cauza ca oamenii s-au saturat sa voteze fosilele din partide si ii sanctioneaza votand oameni noi din : PRU,PMP si USR.

  Reply
  1. Attila

   Ori esti un ignorant fan antena 3, ori esti un manipulator de rea-credinta, cu replica asta “partidul lui Soros”. In orice situatie, nu meriti contraargumente pentru aberatii defecate asa cum au fost inghitite – cu lipsa de discernamant.
   Ce nu vezi este ca kk ii ataca mereu pe cei care ii devoaleaza impostura, indiferent cat sunt de cunoscuti.
   Iar cand pui in aceeasi galeata USR cu PRU, se vede ca habar nu ai (sau te prefaci ca nu vezi) ca oamenii “noi” sunt de fapt fosile resapate din psd, pnl sau pdl.

   Reply
 2. kaveczki

  acest individ, numit Catalin Chereches, in care multi baimareni si-au pus increderea la inceput, s-a dovedit in final a fi un impostor veritabil, un monstrulet cu fata umana, un mic dictatoras care si-a vazut in primul rand de interesele lui si ale acolitilor sai….a jefuit cat a putut banul public si ar mai fi facut-o cu succes in continuare daca nu ar fi intervenit la timp cei de la DNA (Dumnezeu sa le dea sanatate)…a adus orasul intr-o situatie penibilain care nu a mai fost pana acuma… ne-a discreditat pe noi ca baimareni, in fata lumii.. catalin chereches este un om BOLNAV…nu mai are ce cauta niciodata in functii publice… va avea de ispasit o pedeapsa, mai mare sau mai mica asta vom vedea… dupa aceea, cel mai bine ar fi sa dispara definitiv ca personaj din viata publica a baimarenilor si sa-si vada de viata lui… la fel cum ar fi trebuit sa faca si Cristian Anghel…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1