Amenintati de Chereches. Comerciantii din piata tremura pentru ziua de maine (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catalin chereches amenintaAgentii economici din Piata Izvoarele  s-au saturat sa fie prinsi la mijloc in scandalul dintre Primaria Baia Mare si SC Piata Aliment SA. Acestia sustin faptul ca desi si-au platit chiriile au fost amendati si amenintati de primarul Catalin Chereches ca vor fi scosi afara din piata. Oamenii sunt speriati ca nu vor mai avea unde sa-si castige painea.

Comerciantii si-au propus sa isi  gaseasca un avocat care sa-i reprezinte, sperand astfel ca vor scapa de abuzurile la care sunt supusi. Umiliti si dezorientati, unii chiar speriati de ceea ce ar putea sa le faca Politia Locala, aflata in subordinea primarului, in cazul in care s-ar plange de situtia in care se afla, agentii economici nu si-au pierdut speranta ca intr-o zi totul va reveni la o stare de normalitate.

Detalii, in materialul VIDEO de mai jos.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Momomo

  Puscariabilul acesta ar trebui legat de urgenta. Chereches imparatul cum ii ziceti voi ar trebui tras in ghilotina.

  Reply
 2. ioan

  GHilotina zici prietene ,, deci PATRU CAII SA-L DESPICE DIN BRATE SI PICIOARE ,, EXTREM de simplu,, pentru tiranul acesta alta solutie nu exista !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Consilier

  Sa ne fie rusine celor ce sintem consilierii municipiului Baia Mare ca giram un asemenea personaj. Cind vom iesi pe strada meritam ca baimarenii sa nu ne salute. Am distrus , cu buna stiinta acest oras incepind cu economia. Ne pleaca tineri din oras si am ajuns sa ne rida o tara intreaga. Vreau referendum de demitere a acestui personaj care se vrea imperator.

  Reply
 4. dilau

  prietene kake, vad ca primesti – meritat – castane la greu. mai nasol – pentru tine – e ca vin din partea celor care te-au votat. in orice razboi al tau cad oameni nevinovati la mijloc si asta o sa te coste foarte scump.mai povestim. auzi, eu nicioadata nu o sa inteleg de ce sa nu se poata vinde brazi in piata ?. e cumva vorba de un fix al tau sau e vorba de gloante ?, oricum cu citeva sute de lei – luati din piata revolutiei – la buget tot acolo sintem.sper ca miine n-o sa ti se puna pata pe ceapa, pe motiv ca pute.

  Reply
 5. Producator

  Si eu te-am votat mai k…., dar gata cu votul meu si a pietarilor ca ti-ai batut joc de noi. Ai minit cind ai intrat cu buldozerul in piata , cum minti tu de obicei asa ca LASA-NE sa putem trai atit noi cit si baimareni.

  Reply
 6. Anton Cadar

  Este inadmisibil ce .se intampla in orasul Baia Mare si ce primar golan are acest oras. Chiar nu se poate face nimic cu el? Chiar nu l ia DNA ul? Ziaristii c cei din redactia voastra tot striga dar u va aude nimeni? Ce face nemernicul acesta de primar este subiect de ancheta serioasa si pentru televiziunile din Bucuresti. Baia Mare este parca in Vestul salbatic Ce bine ca am plecat din acest oras

  Reply
 7. Ioan Mircea Matei

  Baimareni, Romani, singura voastra sansa sa nu muriti de foame intr-o buna zi este sa faceti referendum si sa-l dati jos pe acest primaras de Chereches Catalin. Altfel orasul Baia Mare va ajunge un oras al fantomelor. Iesiti in strada si organizativa sa-l demiteti.

  Reply
 8. nu ne incurca

  primare esti piaza rea, unde iti bagi tu nasu toate se duc de rapa. mai lasa-i pe oameni in pace nu-i mai incurca.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2