Amenzi aplicate de politistii maramureseni in perioada Rusaliilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politisti2547 de politisti maramureseni au fost in strada pentru linistea si siguranta cetatenilor, in perioada minivacantei de Rusalii 2016, astfel incat, pe raza judetului Maramures nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice.

Urmare a ordinului ministrului afacerilor interne, domnul Petre Toba si a dispozitiei sefului Politiei Romane, chestorul de politie Bogdan Despescu, in perioada 17 – 20 iunie, peste 540 de politisti maramureseni au actionat cu autospecialele din dotare, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru ca minivacanta de Rusalii sa fie petrecuta in siguranta.

Prezenta activa a politistilor a facut ca, in aceasta perioada, sa nu fie inregistrate evenimente deosebite, iar numarul infractiunilor savarsite cu violenta si cele de natura judiciara sa se situeze sub media ultimilor ani, reliefand faptul ca masurile pentru cresterea sigurantei cetateanului, adoptate de Politia Romana, si-au atins scopul.

Politistii maramureseni au intervenit la peste 250 de solicitari primite din partea cetatenilor, 214 dintre acestea fiind prin SNUAU 112, si au aplicat 832 de sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ  278.000 de lei. De asemenea, pentru neregulile constatate, au fost confiscate bunuri in valoare de peste 8.000 de lei.

Tot in aceasta perioada, politistii maramureseni au constatat 37 de infractiuni, cele mai multe la regimul circulatiei pe drumurile publice, au prins in flagrant delict 15 persoane banuite de savarsirea unor infractiuni si au depistat trei persoane urmarite national.

O atentie deosebita a fost acordata traficului rutier, politistii actionand pe principalele artere de circulatie de pe raza judetului. Pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati, in urma carora au aplicat 617 sanctiuni contraventionale la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, in valoare de peste 210.000 de lei.

Din totalul sanctiunilor aplicate pentru nerespectarea legislatiei rutiere, noua au fost pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, 329 pentru viteza excesiva, iar 264 pentru nerespectarea altor prevederi privind circulatia pe drumurile publice. De asemenea, politistii au retinut 49 de permise de conducere si au retras 10 certificate de inmatriculare auto.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *