Amenzi de 12.000 de lei acordate de politistii maramureseni pentru abateri rutiere

home camp2
home camp2
home camp2

Vineri si sambata, la Cavnic si la Seini, politistii rutieri au derulat mai multe actiuni pe drumurile publice, pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza sau care pot pune in pericol siguranta participantilor la trafic prin neverificarea corespunzatoare a starii tehnice a autovehiculelor conduse.

Amenzile aplicate pentru cele 37 de contraventii constatate, depasesc suma de 12.000 lei. Totodata politistii au ridicat in vederea suspendarii 12 permise de conducere si cinci certificate de inmatriculare.

Politistii rutieri prezenti la datorie si pe alte artere de circulatie din judet, au constatat mai multe infractiuni rutiere, astfel:

In Baia Mare, un barbat de 32 de ani, conducea un autoturism pe strada Scolii  avand permisul suspendat.

La Sighetu Marmatiei, o femeie de 35 de ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Ea conducea un autoturism pe strada Pizza Libertatii din municipiu, iar la o trecere pentru pietoni semnalizata corespunzator, doua fetite s-au  angajat in fuga in traversarea strazii. Femeia a franat, dar o fetita a cazut pe partea carosabila si s-a lovit, dar s-a ridicat si a fugit mai departe. Femeia nu si-a dat seama ca a accidentat-o si si-a continuat deplasarea.

Pe strada Bisericii din Desesti a fost depistat un barbat de 44 de ani care conducea un autovehicul neinmatriculat.

Tot pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat este cercetat si un tanar de 24 de ani din Borsa. In plus acesta conducea autoturismul a carui autorizatie de circulatie expirase, fara a detine permis de conducere.

Si la Sieu politistii au depistat in trafic un tanar de 21 de ani fara permis de conducere iar, duminica dimineata la ora 01.40, pe strada Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmatiei un barbat de 32 de ani a fost depistat conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *