Amenzi de 15.000 de lei aplicate de politistii maramureseni in perioada 1-3 iunie

In perioada 1 – 3 iunie, politistii rutieri maramureseni au derulat mai multe actiuni punctuale pentru prevenirea accidentelor de circulatie si sporirea sigurantei participantilor la traficul rutier.

Politistii au urmarit respectarea normelor rutiere in special de catre conducatorii auto in ceea ce priveste regimul de viteza, utilizarea centurii de siguranta, conducerea sub influenta alcoolului sau a drogurilor, detinerea inspectiei tehnice periodice etc.

Politistii au controlat peste 130 de autovehicule, iar in urma verificarilor au aplicat 39 sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 15.000 de lei, potrivit IPJ Maramures,

Totodata, au fost retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce cinci permise de conducere si a fost retras un certificat de inmatriculare.

Politistii au constatat opt infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice: trei de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, cate doua de conducere fara permis si refuz de prelevare mostre biologice de sange si o conducere a unui autovehicul neinmatriculat, pe numele celor care le-au comis fiind intocmite dosare penale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1