Amenzi de 21.000 lei aplicate de politistii maramureseni in perioada Craciunului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

politist-cautare 2In perioada 24 – 26 decembrie, politistii din Maramures au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine si liniste publica in locurile unde au avut loc manifestari religioase, in zonele cu aflux mare de public, precum si pe principalele drumuri nationale si au intervenit cu promptitudine in cazul producerii vreunui eveniment. S-a intervenit la 102 solicitari ale cetatenilor facute prin serviciul de urgenta 112.

Masurile luate de politistii care au actionat pentru pastrarea ordinii si sigurantei publice, sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare au facut ca oamenii sa se bucure in liniste de sarbatoarea Craciunului.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii din Maramures au constatat 24 de infractiuni, dintre care 10 contra patrimoniului, 8 contra persoanei, 5 la regimul rutier, una conform Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Pentru abaterile de la normele contraventionale, au fost aplicate 99 de sanctiuni, in valoare de peste 21.000 lei, din care 44 pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, prevazute de Legea 61/1991, 52 la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, trei la Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice si una la alte acte normative.

Totodata, politistii au retinut 6 permise de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 3 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2