Amenzi de 24.000 lei aplicate soferilor, in Baia Mare si Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

A fost un week-end cu multe actiuni desfasurate de politistii rutieri pentru siguranta participantilor la trafic. Dupa ce sambata a fost aplicat un numar mare de sanctiuni soferilor care au condus cu viteza excesiva, duminica politistii au continuat actiunile cu aparatura radar din dotare pe raza municipiului Baia Mare si a orasului Baia Sprie.

Pe raza municipiului Baia Mare, politistii Biroului Rutier au actionat pe tot parcursul zilei. Intre orele 07.00 – 20.00 au fost oprite si verificate 50 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 47 de sanctiuni contraventionale.

Dintre acestea, 35 au fost in cazul soferilor depistati ca circulau cu viteza peste limita legala. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 20.000 de lei, conform IPJ Maramures.

Si politistii din Baia Sprie au continuat actiunile, verificand pe parcursul zilei de ieri 47 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 4.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2