Amenzi de 3.000 aplicate de politistii rutieri din Cavnic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 26 noiembrie, politistii rutieri din Cavnic au actionat pe drumurile pulice impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, pentru prevenirea accidentelor de circulatie prouse de soferii care conduc autovehicule cu defectiuni tehnice.

Pe parcursul celor patru ore de activitati pe drumurile publice din oras, politistii au oprit pentru verificari mai multe autoturisme, iar pentru abaterile constatate au aplicat 14 sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 3.000 de lei.

Totodata, ca masura complementara, s-a dispus retragerea a trei certificate de inmatriculare.

“Subliniem faptul ca astfel de actiuni se vor desfasura si in perioada urmatoare. Totodata precizam ca desi echiparea autoturismelor nu depinde de o data calendaristica anume si anvelopele de iarna trebuie utilizate pe drumurile acoperite cu zapada gheata sau polei, recomandam conducatorilor auto sa-si echipeze autoturismele din timp, pentru a nu fi luati prin surprindere, si sa se intereseze cu privire la starea drumurilor, mai ales daca intentioneaza sa circule in alte judete!”, conform IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2