Amenzi de 5000 de lei aplicate de politistii sigheteni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

masina-politieAmenzi in valoare de peste 5000 de lei aplicate de politistii din Sighetu Marmatiei in penultima zi a anului 2015. Politistii Biroului de Ordine Publica din municipiul Sighetu Marmatiei au fost cei care au desfasurat o actiune pentru a preveni si combate comertul ilicit, abaterile rutiere precum si alte ilegalitati. Activitatile efectuate de politistii sigheteni au vizat prevenirea si combaterea faptelor care tulbura linistea si ordinea publica, depistarea si sanctionarea persoanelor care desfasoara activitati comerciale ilicite precum si combaterea abaterilor rutiere.

Inspectoratul de Politie al judetului Maramures tine sa arate, intr-un comunicat de presa, ca pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 19 sanctiuni contraventionale. Au fost sanctionate fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea si linistea publica, Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, valoarea amenzilor aplicate depasind suma de 5 000 de lei.

De asemenea, politistii au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 500 de lei si au pus in executare doua mandate de aducere.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *