Amenzi de 92.000 de lei aplicate de politistii de investigare a criminalitatii economice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 19 septembrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si executat o actiune pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor ilicite savarsite in domeniul evaziunii fiscale, a produselor agroalimentare si pe linia contrebandei cu produse din tutun.

Astfel, intr-o singura zi au fost verificate 37 de societati comerciale si 5 persoane fizice, din zona Somcuta Mare. In cadrul verificarilor a fost constatata o infractiune de contrabanda si au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Valoarea amenzilor a fost de 92.000 de lei.

Totodata au fost confiscate tigari de contrabanda, mai multe kg de carne si produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, conform IPJ Maramures.

In continuare, sub coordonarea procurorului de caz, se efectueaza acte de urmarire penala in vederea administrarii probatoriului si tragerii la raspundere a persoanelor implicate in comiterea infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole