Amenzi de aproape 45.000 lei aplicate de politistii maramureseni intr-o singura zi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-romanaPolitistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au continuat actiunile pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica pe raza judetului. In urma activitatilor desfasurate sambata, politistii au intocmit noua dosare penale si au aplicat 168 sanctiuni contraventionale, informeaza IPJ Maramures in buletinul de presa.

Pe parcursul zilei de sambata, 116 politisti de ordine publica, de la rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea  criminalitatii economice, transporturi si din cadrul formatiunilor de arme, explozivi si substante periculoase au actionat pentru mentinerea sigurantei publice, prevenirea faptelor ilicite si a accidentelor rutiere, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren.

In urma celor 121 de actiuni si controale desfasurate, politistii au intocmit noua dosare penale (judiciare, la regimul circulatiei rutiere si de alta natura).

De asemenea, politistii au aplicat 168 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru nereguli depistate in trafic.

Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 44.980 lei. Ca masura complementara au fost retinute 11 permise de conducere si au fost retrase patru certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *