Amenzi de aproximativ 29.000 lei aplicate de politistii maramureseni pentru nereguli la circulatie

PNL

soferi politistiAvand in vedere faptul ca viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, politistii Serviciului Rutier Maramures, impreuna cu cei din cadrul formatiunii rutiere Borsa, au desfasurat ieri o actiune comuna pe DN 18, Leordina – Borsa. Activitatile desfasurate au avut ca scop prevenirea producerii de accidente de circulatie pe fondul vitezei excesive precum si depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza.

Pe timpul derularii actiunii, aparatura radar din dotare a inregistrat 60 de autoturisme ce rulau cu viteza peste limita legala admisa. Totodata, politistii au constatat alte sapte abateri de la normele privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de aproximativ 29.000 de lei.

Ca masura complementara, politistii au retinut in vederea suspendarii doua permise de conducere ale unor soferi care au depasit cu peste 50 de km/h viteza maxima admisa, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1