Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate vitezomanilor, in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Marti, 12 noiembrie, politistii Serviciului Rutier impreuna cu cei din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au actionat folosind aparatura radar din dotare pe tronsoanele de drum cu risc crescut de producere a accidentelor.
Intre orele 10.00 – 14.00 au fost oprite pentru verificari 58 de autoturisme, informeaza IPJ Maramures.

Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 32 de sanctiuni contraventionale, 31 dintre acestea in cazul soferilor care au condus cu viteza peste limita legala. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 25 000 de lei. De asemenea au fost retinute sase permise de conducere.

Totodata politistii au intocmit un dosar penal si cerceteaza un tanar de 25 de ani, domiciliat in comuna Moisei. Acesta a fost oprit pentru verificari, dupa ce a fost inregistrat de aparatura radar circuland cu o viteza de 90km/h pe DN18, pe raza localitatii Giulesti.

Verificarile politistilor au relevat ca valabilitatea autorizatiei provizorie de circulatie pentru autoturismul condus era expirata. In cauza se continua cercetarile sub aspectul comitereii infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *