Amenzi de peste 310.000 de lei in urma controalelor privind desfasurarea transporturilor in regim ”Taxi”

Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 1.000 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 312.800 de lei, au fost aplicate de politistii de la transporturi si de la rutiera in prima jumatate a anului, in urma controalelor privind legalitatea desfasurarii transporturilor in regim „Taxi” si „in regim de inchiriere” in zona aeroporturilor din Romania, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane transmis duminica AGERPRES.

„Au fost desfasurate 125 de actiuni punctuale, la care au participat 182 de politisti din cadrul structurilor de politie transporturi, 422 de politisti rutieri, 34 de specialisti din cadrul Registrului Auto Roman si 29 de jandarmi. Politistii au legitimat 2.862 de persoane si au verificat 2.617 autovehicule. In urma neregulilor constatate, au fost aplicate 1.032 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 312.800 de lei”, se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, din totalul sanctiunilor, 244 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul de persoane in regim de taxi si in regim de inchiriere, 758 pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice si 30 la alte acte normative.

De asemenea, politistii au retinut 27 de permise de conducere, iar pentru defectiuni tehnice sau dotari suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 64 de certificate de inmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole