Amenzi in valoare de 15.000 de lei si aproape 500 de asistati medical in a treia zi de Untold

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Peste 40 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 14.935 de lei, au fost aplicate la Untold in cea de a treia zi de festival, zi in care au fost inregistrate si peste 450 de persoane care au necesitat ajutorul echipelor mobile de paramedici aflate in perimetrul de desfasurare a evenimentului.

“Fortele de politie si jandarmerie au aplicat 41 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 14.935 lei, si 11 avertismente scrise. In cursul zilei de ieri au fost inregistrate 12 sesizari privind savarsirea unor fapte penale. In toate cazurile, cercetarile se fac sub coordonarea unitatilor de Parchet competente”, conform unui comunicat remis duminica AGERPRES de catre Inspectoratul Judetean de Jandarmi Cluj.

Potrivit acestei surse, in domeniul situatiilor de urgenta, 487 persoane au primit ingrijiri de prim-ajutor si asistenta medicala in spitalul mobil, in punctele fixe pentru prim-ajutor si prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patruleaza in toate locatiile unde au loc activitati ale festivalului.

In 15 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afectiunile inregistrate fiind, in general, remediate pe loc.

“Nu au fost sesizate situatii care sa impuna interventia patrulelor mobile de prevenire si stingere a incendiilor din perimetrul festivalului in cea de a treia zi de desfasurare a acestuia”, se mai arata in comunicat.

Pentru buna desfasurare a acestui festival, activitatile de control pe domeniul prevenirii situatiilor de urgenta vor continua, punandu-se accent pe inlaturarea pe loc sau in timp foarte scurt a deficientelor constatate.

Reprezentantii fortelor de ordine recomanda celor care urmeaza sa participe la acest eveniment sa-si supravegheze obiectele de valoare detinute, sa evite implicarea in orice fel de conflict, sa nu raspunda provocarilor, sa nu consume bauturi alcoolice in exces sau alte substante interzise de lege si sa nu ezite sa solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de politie sau jandarmerie, daca au nevoie de sprijin sau daca sunt martorii savarsirii unor fapte antisociale.

Potrivit organizatorilor festivalului, in 3 august, care a fost prima zi a evenimentului, au participat peste 76.000 de persoane, iar vineri, peste 82.000. Organizatorii Untold estimeaza o participare de peste 300.000 de persoane in toate cele patru zile ale festivalului.

Evenimentul se incheie duminica, fiind programate concerte care vor tine pana dupa miezul noptii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *