Ana Maria Popescu, din nou numarul 1 mondial la spada

PNL

Ana Maria Popescu a inceput anul cu dreptul si a redevenit numarul 1 in clasamentul mondial de spada. Spadasina s-a clasat pe locul 2 la campionatul mondial ce a avut loc saptamana trecuta la Havana, Cuba.

Ana Maria Popescu, noul lider mondial la spada In competitia de la Havana, Ana Maria Popescu a invins-o in optimi pe Olena Kryvytska (Ucraina), in sferturi a trecut de chinezoaica Sun Yiwen, iar in semifinale de sportiva Marie-Florence Candassamy (Franta). Romanca a fost invinsa in finala de poloneza Aleksandra Zamachowska. In total, sportiva a adunat 176.000 de puncte, intrecandu-le astfel in clasament pe Lin Sheng si Man Wai Vivian Kong.

„Mai aveam un singur pas pana la aur” „Tusa cu tusa, asalt dupa asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am gresit, m-am suparat, am luat-o de la capat si tot asa pana in finala! Mai aveam un singur pas pana la aur, dar nu si solutii! Oricat a incercat domnul Popa sa intoarca scrima pe toate partile si indiferent cat au tipat fetele din tribuna, uneori chiar trebui sa accepti ca adversarul este mai bun! Te inclini, il feliciti si te multumesti ca tot ce ai putut sa faci mai bine astazi a fost medalia de argint”, a scris Ana Maria Popescu pe Facebook, la scurt timp dupa competitia de la Havana.

unica.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1