Ana Maria Popescu, noul lider mondial la spada

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ana Maria Popescu este din nou in fruntea clasamentului mondial la spada. Stelista a terminat pe locul secund etapa de cupa mondiala de la Havana, dupa ce a cedat in finala in fata polonezei Zamachowska.

In ierarhia mondiala, Ana Maria Popescu a acumulat, conform gandul.info, 176.000 de puncte, devansand-o pe chinezoaica Sheng Lin, care are 161.000 de puncte. Podiumul este completat de Man Wai Vivian Kong, din Hong Kong, care are 155.000 de puncte. In top 100 se mai afla romancele Maria Udrea (locul 57, 29.500 de puncte) si Amalia Tataran (locul 66, 25.000 de puncte).

La Cupa Mondiala de la Havana, Ana Maria Popescu le-a invins pe Maria Obraztsova (Rusia), Kseniya Pantelyeyeva (Ucraina), Olena Kryvytska (Ucraina), Sun Yiwen (China) si Marie-Florence Candassamy (Franta). In finala, sportiva de la CSA Steaua a pierdut contra polonezei Aleksandra Zamachowska.

„Tusa cu tusa, asalt dupa asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am gresit, m-am suparat, am luat-o de la capat si tot asa pana in finala! Mai aveam un singur pas pana la aur, dar nu si solutii! Oricat a incercat domnul Popa sa intoarca scrima pe toate partile si indiferent cat au tipat fetele din tribuna, uneori chiar trebui sa accepti ca adversarul este mai bun! Te inclini, il feliciti si te multumesti ca tot ce ai putut sa faci mai bine astazi a fost medalia de argint”, a fost mesajul transmis de Ana Maria Popescu, pe Facebook, dupa competitia de la Havana.

glasulcetatii.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2