Ana Moldovan, singurul candidat la sefia ISJ Maramures

PNL

ana-moldovan-inspector-general-inspectoratul-scolar-maramuresActualul inspector scolar general al ISJ Maramures, Ana Moldovan, este singura persoana care si-a depus dosarul pentru principala functie din institutie, dupa ce Ministerul a scos-o la concurs.

Ultima zi de inscrieri a fost luni, 23 februarie, concursul propriu-zis urmand sa aiba loc in perioada 11-20 martie la Ministerul Educatiei.

“Concursul va consta in evaluarea CV-ului, sustinerea unui test grila si a treia proba va consta intr-un interviu in fata comisiei”, a spus Adriana Mester, purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Ana Moldovan se afla in fruntea inspectoratului din vara lui 2012.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Vasile

  Un simulacru de concurs ca de obicei. Ar fi interesant sa concureze singura si sa iasa pe locul 2. Situatia invatamantului in Maramures este dezastruoasa, pornind de la resursa umana, modul cum se face miscarea personalului didactic si terminand cu elevii, intr-un procent destul de mare, semi-analfabeti. Nu mai vorbesc de infrastructura, dar asta nu este neaparat vina inspectorului scolar.

  Reply
 2. cristian

  de ce sunt cadrele didactice lase? de ce nu au curaj sa se infrunte cu o oportunista politica, prabusita in criza varstei a treia? de ce nu au curaj colegi din inspectorat sa-si revendice locul conform competentei? de ce se fac pres in fata unei femei sustinute politic de niste flatulenti incapabili si bortosi. Rusine sa-ti fie Ana Moldovan pt tupeul de a ne insulta bunul simt cu prezenta ta acolo. As vrea ca dupa marele concurs sa iasa la iveala toata murdaria din cariera-ti mizerabila din ultimii 10 ani. Si va iesi daca ai tupeul sa continui cu parcursul tau corupt.

  Reply
 3. ioan

  Tovarasi profesori,, suntem convinsi , foarte siguri ca azi pe teme de salarii mici, conditii de lucru pretinse de voi superfantastice,, bani cati mai multi si munca si mai ales responsabilitate profesionala fata de ELEVI cat mai mica daca se poate deloc,,, sunteti singurii sa zicem lucratori cu concedii pe peste 120 de zile pe an <<>>< rezultatele voastre se vad la elevi, educati de voi in majoritate, elevi buni de cluburi, buni fumatori si alcoolici vezi pe str,SCOLII IN PAUZE,, CU PROMOVABILITATI INDULGENTE de pana la max. 25%,, si acum revenim de aceea va complaceti a va conduce o fosta… a unui fost prefect, o nulitate de catacter uman, care la fiecare pas doreste … si alte neavenite ppreocupari umane si mai ales femenine leit udrea de azi, leit lupescu si ana pauker din anii 1950,, de acea nu se avanta mai tinerii profesori care fug de neste responsabilitati si mai ales profesionale,, ei coconet sa-ti fie rusine ca om nu ai facut nimic pentru inavtamantul judetean numai satisfactii personale….

  Reply
 4. dada

  Da sunteti culmea neputintei, daca nu va place inscrieti-va la concurs,demonstrati,dar nimeni nu a avut curajul,asa ca despre ce vorbim?

  Reply
 5. lena

  „Sunt pline de ganduri bune„……….Da-ti demisia Doamna Sefa a ISJ Maramures , daca ai asemenea exprimari , o sa se inscrie asa , altii mai competenti ! cu ganduri mult mai bune …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1