ANAF cere executarea silita a Primariei Baia Mare. Afla motivul

Reclame home 1
Reclame home 1

primaria-baia-marePrimaria Baia Mare a primit din partea ANAF doua somatii cu titlu executoriu in valoare de aproape 1,5 milioane lei. Motivul il reprezinta corectiile aplicate la proiectul Parcul Public Central.

Primarul interimar Marinel Rob afirma ca institutia pe care o conduce va face contestatie.

„Am primit doua somatii pentru proiectul Parcul Central, somatie de plata cu titlu executoriu pentru doua sume: 512.000 lei si 940.000. Noi, Primaria, avem termen de gratie de cinci zile sa facem contestatie la executare. Vom face contestatie, ne vom judeca si dupa aceea vom vedea ce stabileste insanta vizavi de plata.

Sunt corectii la proiectul Parcul Central, proiectul s-a incheiat, s-au facut acolo o serie de diligente pe parcursul executiei proiectului, toate fazele care s-au derulat in proiect poarta avizul forului superior si ei, dupa ce s-a finalizat treaba, solicita aceste corectii, pe considerentul ca n-ar fi fost valabile unele sau altele dintre aprobari. Noi ii actionam in instanta, pentru ca pentru tot ce s-a facut in proiect exista o aprobare de la forul tutelar superior”, a afirmat Marinel Rob.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Dilau Junior

  Asta este doar inceputul, urmeaza pentru Primaria Baia Mare – intrarea in incapacitate de plata !
  Baimareni mai aveti timp – treziti-va !

  Reply
 2. etc

  Oricum o intorci si o sucesti de vede de la marE distantA ,,, EXCROCHERIILE FINANCIARE FACUTE DE PUSCARIASUL CHERECHES continuata de neamul lui , si mai ales ATENTIONAREA ca Baia Mare este dator VANDUTA PE URMATORII 25-30 DE ani…!!!!!!!!!!!!!!!,, asta este o mica parte a descoperirilor si se pare ca mai multe nu se doresc a se descoperi,, insa pana la miliardele de lei ale lui kake este cale lunga ,, inca odata si a cata oara intrebare <<<<<oare cum au efectuat audit cei de la curtea de conturi,, verificari anuale sa nu uitam,, aici clar si acestia au fost mituiti ,, daca nici intr-un an nu au gasit nereguli financiare cu banul nostru public!!!!!!!!!! sau complacut baietii sa inchida ochii ,, oare de ce ????? n-au descoperit cum se faceau statele de plata pe genunchi de catre angajatii de la resurse umane ,, ocazionate de plata artistilor si spectacolelor fara sfarsit???!!!!!!!!!!!!!! raspunsul este imediat BANII<< BANII< BANII!!!!!!!!!!

  Reply
  1. marinel

   Pretine,amu s-au căsătorit,PNL s-a băgat in Coalitie,care cică o rămas grea.Peste câteva luni o sa-i vedem si sexul.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole