ANAF organizeaza in iulie si august intalniri cu contribuabilii pe tema dotarii cu noile case de marcat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, organizeaza, in lunile iulie si august, intalniri cu contribuabilii, precum si cu distribuitorii si unitatile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale (AMEF), conform unui comunicat al institutiei, informeaza AGERPRES.

In cadrul intalnirilor, toate intrebarile contribuabililor cu privire la tema „Case de marcat: facilitati, obligatii, termene” vor primi un raspuns adecvat din partea specialistilor ANAF, precizeaza MFP.

In luna iulie, intalnirile cu contribuabilii sunt programate in zilele de 22, 25 si 30, la ora 14:00, prima la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti, a doua la sediul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, iar a treia la sediul Directiei Generale a Finantelor Publice Ploiesti.

De asemenea, in luna august, ANAF organizeaza trei intalniri cu distribuitorii si unitatile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale, conform urmatoarei planificari: 1 august 2019, ora 14:00, la sediul DGRFP Bucuresti; 5 august 2019, ora 14:00, la sediul DGAMC; 8 august 2019, ora 14:00, la sediul DGRFP Ploiesti.

ANAF invita contribuabilii interesati sa utilizeze formularul de contact, disponibil pe site-ul institutiei, pentru a se inscrie la intalnirile organizate. De asemenea, ANAF precizeaza ca inscrierea se realizeaza in limita locurilor disponibile.

Lunar, Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza intalniri cu contribuabilii la nivel national, in care sunt abordate teme fiscale de interes.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2