ANCHETĂ – O joacă de copii se putea termina tragic. Și-a împușcat accidental prietenul de 13 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Spitalul Orășenesc Targu Lăpuș se prezenta ieri, 19 iunie, un copil de 13 ani care prezenta o rană în zona gatului prin împușcare. Medicii de acolo au anunțat polițiștii din oraș, care au demarat o anchetă pentru a vedea cum un copil de 13 ani s-a împușcat accidental sau a fost împușcat, tot accidental.

„Urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din Târgu Lăpuș și cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s_au stabilit împrejurările in care un băiat în vârstă de 13 ani a fost rănit ieri cu o armă de tir sportiv cu aer comprimat. Acesta se afla în garajul unei locuințe din localitatea Trestia, împreună cu prietenul său de aceeași vârstă, care a manevrat arma iar aceasta s-a descărcat accidental.

Proprietarul armei, care este deținător legal de arme și munitii, a fost sancționat contravențional iar ca măsură complementară s-a dispus anularea dreptului de port și folosire a armelor și munițiilor deținute. Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Targu Lăpuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept și vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2