Andra, extenuata dupa concertul sustinut in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Andra, care se afla intr-un turneu de promovare a noului album ”Inevitabil va fi bine”, a poposit si in Baia Mare, unde vineri seara a sustinut un concert la mall. Solista a cantat in fata catorva sute de fani, dar, la final, s-a retras rapid, baimarenii fiind dezamagiti ca nu a stat mai mult timp la poze cu ei.

Explicatia prezentei scurte printre fani a venit chiar de la Andra, pe contul ei de Facebook. Artista a spus ca i s-a parut foarte frumos in Baia Mare, insa a fost extenuata dupa concert. Legat de sederea scurta pentru fotografii, aceasta a aratat ca trebuie sa se imparta intre viata personala si cea profesionala, astfel incat nu are timp mereu de poze.

De altfel la putina vreme, pe contul ei, Andra le-a spus somn usor fanilor si a postat o imagine mai veche cu ea, intinsa in pat langa baietelul David, acum in varsta de 2 ani. Imaginea intareste o dorinta a solistei, care de curand a declarat ca ar vrea sa aiba si o fetita. “Imi lipseste o fetita. As vrea sa am o fetita pe care sa o cheme Eva Maria”, a spus cantareata.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2