septembrie 17, 2021

Andronescu: Elevii se duc la scoala luni; saptamana care incepe este ultima din semestru

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca scolile nu vor fi inchise saptamana viitoare, avand in vedere ca este final de semestru si se incheie situatiile scolare, relateaza Agerpres.

“Se duc la scoala, pentru ca saptamana care incepe maine este ultima saptamana din semestru. Ca urmare, se incheie situatiile scolare si noi nu putem bulversa incheierea semestrului. Ii invit pe toti colegii profesori, ii invit pe parinti si pe copii sa se pregateasca pentru ziua de maine, este o zi de scoala si va fi toata saptamana, ultima saptamana din acest semestru, dupa care urmeaza o saptamana de vacanta”, a declarat Ecaterina Andronescu duminica, la Antena 3.

Ministrul Educatiei a precizat, in contextul raspandirii infectiilor respiratorii, ca “triajul, in fiecare dimineata, este foarte serios facut in fiecare scoala”.

“Si lucrul acesta imi da un gram de liniste”, a afirmat Andronescu.

Ministrul i-a sfatuit pe parinti sa-i duca pe copii mai intai la medic daca suspecteaza ca acestia prezinta simptome de gripa sau raceala. “Sa nu-i duca la scoala daca considera ca sunt suspectati, sa-i duca la medic intai si intai si dupa aceea medicul sa decida ce trebuie sa faca copilul”, a mai spus Andronescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2