Andy Murray a renunțat la ultima zi a turneului „Battle of the Brits”

Reclame home 1
Reclame home 1

Tenismanul britanic Andy Murray, dublu câştigător al turneului de la Wimbledon şi fost lider mondial, a renunţat să participe duminică la partida pentru locul 3 la turneul demonstrativ „Battle of the Brits” (Bătălia Britanicilor), a anunţat Federaţia britanică de tenis (LTA) pe contul său de Twitter, relatează Agerpres.

Federaţia nu a oferit însă detalii despre această decizie, precizând doar că scoţianul a fost înlocuit de englezul James Ward pentru partida cu Cameron Norrie, programată în cursul după-amiezii la Roehampton (Londra).

Acest meci, precum şi finala programată apoi între Daniel Evans şi Kyle Edmund se vor disputa cu porţile închise din cauza contextului sanitar legat de pandemia de coronavirus.

Murray, aflat încă în faza de recuperare după o lungă absenţă din cauza unei accidentări, a afirmat că este mulţumit de „marele pas” efectuat în această săptămână către revenirea la cel mai înalt nivel, în ciuda înfrângerii în semifinale în faţa lui Evans, cu 1-6, 6-3, 10-8.

Turneul sută la sută britanic, organizat de fratele său Jamie Murray, a fost probabil ultima aparitie a fostului lider mondial înainte de reluarea turneelor ATP, pe 14 august la Washington.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole