ANGAJARI: Mai multe posturi scoase la concurs de IPJ Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Inspectoratul de Politie Judetean Maramures organizeaza concurs/examen pentru ocuparea a patru posturi de ofiteri specialisti prin incadrare directa a persoanelor cu studii corespunzatoare cerintelor postului si care indeplinesc conditiile legale, respectiv:

–        ofiter principal II la Biroul de Investigare a Criminalitatii Economice Sighetu Marmatiei, Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice

–        ofiter principal II la Biroul de Administrarea Patrimoniului Imobiliar si Intendenta, Serviciul Logistic

–        ofiter specialist III (sociolog) la Compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii

–        ofiter specialist I (psiholog) la Serviciul Criminalistic

De asemenea, se organizeaza concurs pentru ocuparea prin reincadrare ca politist a unui post vacant de agent de politie – ajutor sef post la Postul de Politie Comunal Oarta de Jos, Sectia 3 Politie Rurala Farcasa.

Inscrierile se realizeaza pana in data de 19 ianuarie, inclusiv.

Totodata se organizeaza concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual – muncitor calificat IV (zidar) la Serviciul Logistic – Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar si Intendenta din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, cu recrutare din sursa externa.

In vederea participarii la concurs/examen, candidatii trebuie sa indeplineasca cumulativ, conditiile generale conform art. 3 din H.G. nr. 286/2011 actualizat si urmatoarele conditiile specifice:

  1. a) sa fie declarat apt din punct de vedere medical.
  2. b) studii de specialitate:

– scoala de arte si meserii/scoala profesionala avand calificarea profesionala de zidar sau curs calificare zidar, cu certificat de calificare;

  1. c) experienta:

– vechime in munca:  minim 1 an

Inscrierile se realizeaza pana in data de 26 ianuarie, inclusiv, candidatii trebuind sa depuna cu ocazia inscrierii documentele necesare pentru constituirea dosarului de concurs, cu exceptia fisei de aptitudine in munca insotita de documentele ce au stat la baza eliberarii acesteia, care se depune la sediul institutiei pana la data de 23.02.2018.

Concursul/examenul consta in trei etape succesive, respectiv:

  1. a) selectia dosarelor de inscriere – 27.02.2018
  2. b) proba scrisa – 02.03.2018
  3. c) interviul – 07.03.2018

Informatii suplimentare se pot obtine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures, telefon 0262/207.711 interior 20111 de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00, sau pe site-ul de internet www.mm.politiaromana.ro.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *