Angajari: Primaria Baia Mare ii cauta asistenti arhitectului sef

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

arhitectPrimaria Baia Mare anunta organizarea unui concurs de recrutare in vederea ocuparii a sapte functii publice de executie vacante din cadrul Structurii Arhitectului Sef:

SERVICIUL DEZVOLTARE URBANA: Inspector asistent – 1 post; Inspector debutant – 1 post

COMPARTIMENTUL NOMENCLATURA SI PUBLICITATE STRADALA: Inspector superior – 1 post

SERVICIUL AMENAJAREA TERITORIULUI SI URBANISM: Inspector debutant – 1 post; Consilier principal – 1 post

SERVICIUL AUTORIZARE CONSTRUCTII: Inspector debutant – 1 post; Consilier superior – 1 post

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 13 iulie, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. anca

   Pai sa fie femei, daca se poate fara obligatii daca nu, obligatoriu open mind 😉 Ceva ca si femeiusca aia Izabeluta, venita din Bucuresti, fatzaita si foooarte coooompetenta. Colegii functionari stiu la ce. Mie nu-mi place tipu ala, arhitectu sef, e ca un taran mai scolit, cu moaca si chelia aia de gestionar de bufet. Plus ca sa-l vezi cu camasa incheiata pana la ultimul nasture la 30 de grade e de toata coma. Nu mai spun ca nu e nici Brad Pitt sau Antonio Banderas. Dar pentru femeile gen noua diva a administratiei de la urbanism nu conteaza. O promovare pe o functie, un adaus la salar, mai o delegatie exotica. Marta pari draguta dupa poza dar nu esti un pic cam coapta pentru pretentiile arhitectului sef? se poarta junele anul asta, auzi debutante si asistente, sa mori de ras :))

   Reply
 1. Sandu

  PCR ! Se stie ! Cu cat mai mari , cu atat sansele de reusita sunt pe masura ! 🙂
  De ce nu intra cineva in Mafia din institutiile de stat ?

  Reply
 2. Mind of Mind

  de ce durează 30 zile să eliberați un CERTIFICAT DE URBANISM , că si asa semnați fără să vă uitați peste ce pune omu la dosar , după 30 zile il mai puneți să aștepte 30 zile că nu stiți să intocmiți o hartie si semnați fără să vă uitați , Cătăline de ce nu primești .oameni in audiențe ? arhitectu șef ne duce cu zăhărelu si ne poartă inutil , ia măsuri că vin alegerile.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2