Angajat al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, confirmat cu coronavirus. Cazuri și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș anunță infectarea unui angajat din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Maramureș.

Angajatul a fost internat în spital. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu sau în locația declarată pentru o perioadă de 14 zile.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a dispus, conform procedurilor dezinfecția sediului instituției și au fost luate toate măsurile specifice de protecție individuală a personalului.

De asemenea, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie au fost confirmate nouă persoane infectate cu noul Coronavirus, beneficiari ai serviciilor de asistență socială.

Toate aceste persoane au fost mutate și izolate în cadrul centrului rezidențial și beneficiază de asistență medicală zilnică, asigurată de personal medical, în colaborare permanentă cu medicii epidemiologi din cadrul Direcției de Sănătate Publică Maramureș. Contacții direcți au fost carantinați.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus efectuarea dezinfecției și au fost luate toate măsurile de protecție individuală. De asemenea, se efectuează ancheta epidemiologică.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1