Angajatii Primariei Baia Mare, verificati de conducerea administratiei locale

Luni, 5 februarie, conducerea administratiei publice locale a municipiului Baia Mare a dispus efectuarea unei ample verificari inopinate a prezentei in toate structurile componente ale autoritatii locale, respectiv Executivul Primariei, Serviciul Public de Asistenta Sociala, Serviciul Public Ambient Urban, la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare si Politia Locala, anunta baiamare.ro.

“Regretam faptul ca aceasta actiune a fost sabotata de catre unii angajati contractuali in functii de conducere si care au avut un comportament abuziv la adresa doamnelor care au fost desemnate in a efectua acest demers legal (verificarea prezentei angajatilor). Totodata, precizam ca astfel de actiuni se vor realiza, inopinat, in fiecare saptamana.

Consideram ca daca salariile angajatilor de la nivelul administratiei publice locale a municipiului Baia Mare au fost majorate substantial, atunci si munca prestata de aceiasi angajati ar trebui sa fie pe masura acestor venituri”, se arata in comunicat.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. ccc

  oare cauta microfoene ascunse, bani pe rafturi, etc ?:)) Regula in primarie – nici un angajat nu are voie sa ia mai multa spaga decat primarul :)))

  Reply
  1. luminita

   nici sa munceasca mai mult,de fapt mai nou nu se mai face nimic,se freaca menta,orasul e plin cu mizerii,noroc cu zapada care le mai acopera.

   Reply
 2. george

  Cu cit mai multe calculatoare, cu atit mai multe copii pe hirtie si la fiecare ghiseu doi functionari. Unul care tipareste chitanta si unul care incaseaza banii, ca sa nu apara coruptia la incasarea taxelor. Este ceva de neinteles? Daca baimareanul vrea sa plateasca un impozit mai mare decit trebuie? Cine il poate opri? Aici trebuie oprita coruptia, la nivelul zero, la cetateanul corupt care vrea sa fenteze administratia si sa o puna in dificultate cind apar sume extrabugetare. ACESTI CETATENI TREBUIE DEMASCATI, ADUSI IN FATA LEGII SI PEDEPSITI IN MOD EXEMPLAR!!!

  Reply
 3. nicu

  Prea multi functionari la o populatie sub 100 000 de locuitori si cu o economie locala aflata in colaps.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1