Angajații SPAU Baia Mare dau curs la 14 solicitări primite din partea cetățenilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Angajații Serviciului Public Ambient Urban (SPAU), din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, în perioada 4-11 decembrie, vor da curs celor 14 solicitări primite din partea cetățenilor.

”Astfel, se vor efectuata lucrări de toaletare pe străzile Petru Rareș, Pășunii, Grănicerilor, dar și pe Bulevardul Republicii și Decebal, la adresele și zonele indicate de băimăreni. Aceleași lucrări vor fi făcute și în Cartierul Moldovei, după caz. De asemenea se va defrișa vegetația crescută și arborii uscați de pe Valea Roșie, Dealul Florilor, strada Mihai Eminescu, Bulevardul Republicii și Traian, tot la solicitarea locatarilor.

În intervalul menționat, se va face o acțiune, de scoatere a cioatelor, pe Bulevardul Unirii, zona Mamut, pe Bulevardul Independenței precum și în alte locații unde s-au făcut defrișări.

Angajații de la SPAU vor avea activități și de întreținere curentă a spațiilor verzi după cum urmează: zona Moldovei-de finalizat, zona Oituz, Colonia Pictorilor, Piața Cetății, Piața Libertății, strada Gheorghe Șincai, Bulevardul Unirii, București, Traian, Republicii, dar și la locurile de joacă.

Aducerea la cotă și gazonare se va face pe: strada Victoriei, Aviatorilor, Motorului, continuarea străzii Rachetei, pe strada Salcâmului, Odobescu, Macului, Aleea Filaturii-parcare, Mărășești, Brâncoveanu, I. M. Klein, Aleea Aurora, zona magazinului Maramureș, Policlinica Sfânta Maria (colț Bd. Republicii cu Bd. București).

Facem precizarea că astăzi, în jurul orei 11.30, s-a intervenit pe strada I. L. Caragiale din Baia Mare pentru toaletarea unui molid la solicitarea unor locatari”, au declarat reprezentanți ai Primăriei.

ZiarMM

Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *