Angajatii Spitalului Judetean au donat sange, pentru a salva vieti (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 31 mai, aproximativ 100 de medici, asistenti medicali si personal auxiliar, angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare s-au inscris pentru a participa la o ampla actiune de donare de sange. Motivatia care a stat la baza acestui gest a fost aceea de a oferi o sansa la viata bolnavilor care au nevoie urgenta de o transfuzie.

„Sangele este un dar ce nu poate fi inlocuit, iar de o unitate de sange atarna, de multe ori, viata unui pacient. Personalul medical cunoaste mai bine ca oricine cat de vital este in salvarea vietilor omenesti”, a declarat Mirela Sandor, director de ingrijiri.

La actiunea de donare de sange, care s-a desfasurat in incinta spitalului judetean, sub coordonarea reprezentantilor Centrului de Trasnfuzie Saguina Maramures a participat si conducerea unitatii medicale.

„Pentru Spitalul Judetean de Urgenta, astfel de actiuni au devenit o traditie. Este al treilea eveniment de acest gen, organizat in unitatea noastra, in ultimii doi ani, iar numarul celor care s-au oferit, in tot acest timp, sa doneze sange se apropie de 500. Transmitem intreaga noastra apreciere, tuturor colegilor care au ales sa contribuie, si pe aceasta cale, la salvarea unor vieti”, a precizat dr. Pop Vasile-Ioan, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole