Angajatii Spitalului Judetean au donat sange, pentru a salva vieti (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vineri, 31 mai, aproximativ 100 de medici, asistenti medicali si personal auxiliar, angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare s-au inscris pentru a participa la o ampla actiune de donare de sange. Motivatia care a stat la baza acestui gest a fost aceea de a oferi o sansa la viata bolnavilor care au nevoie urgenta de o transfuzie.

„Sangele este un dar ce nu poate fi inlocuit, iar de o unitate de sange atarna, de multe ori, viata unui pacient. Personalul medical cunoaste mai bine ca oricine cat de vital este in salvarea vietilor omenesti”, a declarat Mirela Sandor, director de ingrijiri.

La actiunea de donare de sange, care s-a desfasurat in incinta spitalului judetean, sub coordonarea reprezentantilor Centrului de Trasnfuzie Saguina Maramures a participat si conducerea unitatii medicale.

„Pentru Spitalul Judetean de Urgenta, astfel de actiuni au devenit o traditie. Este al treilea eveniment de acest gen, organizat in unitatea noastra, in ultimii doi ani, iar numarul celor care s-au oferit, in tot acest timp, sa doneze sange se apropie de 500. Transmitem intreaga noastra apreciere, tuturor colegilor care au ales sa contribuie, si pe aceasta cale, la salvarea unor vieti”, a precizat dr. Pop Vasile-Ioan, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *