Angajatii Spitalului TBC au fost premiati: Sorina Pintea le-a acordat diplome de merit (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sorina Pintea se dovedeste a fi un manager eficient. Pe langa calitatile in domeniul economiei, sectiune pe care o conduce cu indemanare, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie nu uita sa le faca o bucurie angajatilor si pacientilor.

In acest an, la Spitalul TBC si-a facut simtita prezenta Mos Craciun cel “alpinist”. Insa, surpizele nu s-au oprit aici. Astfel ca, medicii spitalului au fost recompensati cu diplome din partea institutiei. Nu au ramas pe dinafara nici fostii angajati, cei care si-au daruit intreaga viata acestei profesii.

“Anul acesta a fost un an mai plin de evenimente deoarece am implinit 45 de ani de la infiintarea spitalului si i-am invitat pe toti pensionarii care au lucrat in cadrul spitalului sa se bucure alaturi de noi, facandu-le si niste diplome, care au fost percepute pozitiv”, a declarat Sorina Pintea, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare, in cadrul emisiunii Garda de Noapte difuzata la AXA Cinemar TV.

Diplomele au avut un caracter umoristic, iar cei prezenti la eveniment au savurat din plin momentul.

„Eu spun ca intotdeauna trebuie sa vezi intr-un om ce este mai bun. Uneori chiar si un defect poate fi folosit si exploatat ca si o calitate. Am oferit diplomele medicilor scriind la fiecare pentru ce primesc aceasta diploma. Unii au primit diploma pentru corectitudine, altii pentru sinceritate, perseverenta sau eleganta. Au fost extraordinar de bine primite”, a mentionat managerul spitalului TBC.

Managerul Spitalului TBC a vorbit cu emotie despre momentul in care cadrele medicale au primit recompensa pentru munca depusa. De asemenea Sorina Pintea a mai precizat faptul ca evenimentul a fost unul intern, fiind o intalnire mai restransa.

”Gestul a fost apreciat de catre toti medicii, dar in special de cei care s-au pensionat. Au fost oameni care s-au pensionat in urma cu zece sau 15 ani, care nu si-au mai vazut colegii, prietenii. Au venit oameni din Dej, din Cluj, oameni la care nu ne asteptam sa vina. Am fost extraordinar de impresionata cand dand acele diplome s-a ridicat o doamna si a venit incet, avea un picior amputat. A fost un moment extraordinar si o lectie de viata pentru noi ceilalti.

A fost o adevarata poveste si cu gasirea lor (n. red. medicii pensionari). Fiecare avea sarcina sa se gandeasca cine s-a pensionat, de unde, am facut niste liste si am inceput sa facem sapaturi sa aflam numerele de telefon, copii, rude, dar am gasit si au fost in jur de 60 de persoane. Evenimentul s-a desfasurat  la Mara si a fost doar intre noi, nu am invitat pe nimeni”, a punctat Sorina Pintea.

Cei care doresc sa stie mai multe detalii despre acest subiect pot afla din emisiunea postata mai jos.

Andreea FAT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZDC1zMfPLnY&list=UUKiesK8jBQVWRka2qBBqxBg&index=1&feature=plcp[/youtube]


Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2