Angelina Jolie a suspendat divortul de Brad Pitt

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actrita americana Angelina Jolie a luat decizia de a suspenda procedura judiciara prin care a solicitat divortul de cel de-al treilea sot al ei, Brad Pitt, a dezvaluit o sursa din anturajul celebrului cuplu hollywoodian, informeaza contactmusic.com, transmite AGERPRES.

Potrivit unui prieten al celor doi artisti, Angelina Jolie a luat de curand decizia de a suspenda — cel putin temporar — divortul de Brad Pitt, dupa ce actorul a renuntat la consumul excesiv de alcool, incercand astfel sa isi recastige familia.

Despartirea cuplului Angelina Jolie — Brad Pitt, supranumit “Brangelina”, a fost una dintre cele mai intens mediatizate stiri din showbizul american, in septembrie 2016. Cei doi actori, care au trait una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood, erau casatoriti de doi ani, dupa o relatie inceputa cu peste 10 ani in urma.

Angelina Jolie a depus actele de divort la cateva zile dupa o altercatie intre Brad Pitt si fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion care opera o cursa transatlantica.

A urmat separarea cuplului, iar actrita a parasit resedinta familiala si a depus in instanta o cerere prin care a solicitat sa ii fie atribuita custodie unica asupra celor sase copii — Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, in varsta de 13 ani, Shiloh, in varsta de 11 ani, Zahara, in varsta de 12 ani, si gemenii Vivienne si Knox, in varsta de noua ani.

In virtutea celor 11 luni ce au urmat si in timpul carora Brad Pitt nu a mai consumat alcool, potrivit unui interviu acordat de starul hollywoodian in revista GQ, actrita Angelina Jolie a decis sa suspende divortul, de dragul familiei sale.

“Divortul a fost oprit”, a dezvaluit o sursa apropiata de familia celor doi actori, miercuri seara, pentru Us Weekly. “Nu au facut nimic in ultimele luni pentru ca divortul sa continue si nimeni nu crede ca ei vor face acest lucru”.

Brad Pitt, in varsta de 53 de ani, “a renuntat la alcool si incearca sa o recucereasca pe Angelina”, a adaugat aceeasi sursa, care a sugerat ca promisiunea renuntarii la alcool (din partea lui Brad Pitt, n.r.) a fost “tot ceea ce ea si-a dorit dintotdeauna”.

O alta sursa a adaugat: “Toata lumea crede ca ei se vor impaca. Nu ar fi deloc surprinzator daca vor anunta in mod public ca au renuntat la divort si ca vor incerca sa isi rezolve problemele maritale”.

In schimb, MailOnline a publicat o alta stire, in care jurnalistii britanici, desi au spus ca articolul publicat de Us Weekly este “in esenta adevarat”, afirma ca nimic nu s-a schimbat in aceasta chestiune si ca Angelina Jolie si Brad Pitt sunt in continuare despartiti. Sursa citata de tabloidul britanic a spus ca “divortul a fost incetinit semnificativ, dar nu s-a produs o schimbare reala” in ceea ce priveste situatia familiala a celor doi actori americani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1