Anglia a câștigat Turneul celor Șase Națiuni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Englezii au pus mâna pe trofeu după ce au câștigat confruntarea cu Italia și au așteptat rezultatul final al jocului dintre Franța și Irlanda, informează evz.ro.

Naționala de rugby a Angliei a câștigat Turneul celor 6 Națiuni, compeiție care a început în luna februarie a acestui an și s-a încheiat sâmbătă. Bineînțeles, ca și celelalte competiții sportive, și celebrul turneu al sportului cu balonul oval a fost afectat de pandemia de coronavirus așa că a trebuit să ia o pauză forțată.

Englezii au pus mâna pe prețiosul trofeu după ce s-au impus pe terenul naționalei Italiei, la Roma, cu scorul de 34-5. Ei au bifat 5 eseuri, iar gazdele unul singur. Pentru a sărbători victoria finală, reprezentativa Albionului a așteptat finalul partidei dintre Franța și Irlanda, pentru că ambele reprezentative aveau șanse să câștige Turneul celor 6 Națiuni.

„Cocoșii” au trecut de gruparea „alb-verde”, cu scorul de 35-27. Succes insuficient, în condițiile în care calculele matematice arătau că francezii aveau nevoie de o victorie cu bonus și la o diferență de 31 de puncte, iar irlandezii victorie în deplasare la șapte puncte. Așa că șampania a fost desfăcută de englezi. Într-o altă confruntare, care nu avea decât miza orgoliilor, naționala Scoției a învins Țara Galilor cu 14-10.

foto Guinness Six Nations

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *