Anglia: Casa Paddy Power si-a suspendat pariurile, convinsa ca bebelusul regal s-a nascut deja

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Casa britanica Paddy Power a suspendat pariurile, ce vizau data de nastere a viitorului bebelus din familia regala a Marii Britanii, avansand ipoteza potrivit careia primul copil al printului Harry si al sotiei sale, Meghan, a carui venire pe lume era asteptata la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lunii mai, s-a nascut deja, informeaza AFP, titrat de Agerpres.

“Am suspendat pariurile pentru ziua de nastere a bebelusului lui Harry si al lui Meghan, dupa o crestere considerabila a pariurilor (joi seara), ceea ce indica faptul ca cineva cunoaste anumite lucruri”, a declarat intr-un comunicat agentul de presa al casei Paddy Power. El se declara “convins ca nasterea regala a avut deja loc”.

Insa aceasta opinie nu este impartasita de concurentii casei Paddy Power.

“Nu credem ca bebelusul a venit deja pe lume”, a declarat la randul sau pentru AFP Rupert Adams, purtator de cuvant al casei William Hill. “Ar fi dificil de pastrat atat de secreta o nastere ce implica un numar enorm de persoane”, a adaugat el.

Casa William Hill a propus pariorilor doua optiuni: “un bebelus nascut in aprilie” si “un bebelus nascut in mai”. Ei au inchis pariurile miercuri seara, nu din convingerea ca bebelusul regal s-ar fi nascut deja, ci pentru ca luna mai a inceput in ziua de miercuri.

“Am suspendat deja pariurile despre sexul bebelusului pe 9 aprilie, pentru ca oricare ar fi fost castigurile pe care noi le-am oferit, oamenii au continuat sa mizeze pe nasterea unei fetite”, a precizat Rupert Adams.

Casa Ladbrokes propune in continuare britanicilor optiunea de a paria pe data, sexul si prenumele bebelusului, potrivit unui comunicat remis redactiei AFP de serviciul sau de presa.

Dupa anuntul referitor la sarcina lui Meghan, pariorii au privilegiat optiunea nasterii unei fetite, care ar urma sa primeasca prenumele Diana, la fel ca mama printului Harry. Bebelusul va ocupa locul al saptelea in ordinea de succesiune la tronul britanic. Cu toate acestea, “pariuri de ultim minut” au fost facute in numar mare si mizeaza pe nasterea “unui baietel”, a precizat Jessica Bridge de la casa Ladbrokes.

O nastere regala genereaza intotdeauna un numar urias de speculatii in Marea Britanie, insa sarcina ducesei de Sussex a stimulat in mod deosebit curiozitatea publicului larg, deoarece cuplul princiar britanic doreste sa pastreze o discretie cat mai mare asupra vietii sale private.

Harry si Meghan au anuntat la inceputul lunii aprilie ca vor “impartasi vestea buna” despre nasterea primului lor copil dupa ce o vor fi sarbatorit “intr-un cadru privat, in familie”, spre deosebire de printul William si sotia lui, Kate, care i-au prezentat in fata presei internationale pe cei trei copii ai lor imediat dupa nasterea acestora.

Foto: India Today

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2