Anglia: Printul Harry si sa, Meghan, aniverseaza astazi un an de la casatorie

Reclame home 1
Reclame home 1

Ducele si ducesa de Sussex sarbatoresc duminica un an de casatorie, cei doi unindu-si destinele pe 19 mai 2018 la capela St. George de la Castelul Windsor, in cadrul unei ceremonii fastuoase cu participarea membrilor casei regale a Marii Britanii, a numeroase celebritati si a publicului, relateaza sambata Press Association.

Potrivit Agerpres, fiul celor doi, Archie, s-a nascut la mai putin de un an de la nunta, la care au fost prezenti staruri precum Oprah Winfrey si George si Amal Clooney si importanti membri ai monarhiei britanice.

Harry, 34 de ani, si Meghan, 37 de ani, o fosta actrita americana, s-au casatorit dupa o poveste de dragoste de 16 luni dupa ce s-au cunoscut la o intalnire aranjata de o prietena comuna. Mama lui Meghan, Doria Ragland – bunica pentru prima oara – locuieste impreuna cu cei trei si ar putea sa ramana cu bebelusul daca ducele si ducesa de Sussex vor alege sa mearga la o cina romantica pentru a sarbatori evenimentul. Nasterea lui Archie a fost inregistrata vineri, dezvaluind ca Meghan a nascut la clinica privata Portland Hospital din Londra, aleasa de numeroase celebritati. Certificatul de nastere al lui Archie, consultat de Press Association, confirma locul nasterii ca fiind Portland Hospital punand astfel capat speculatiilor potrivit carora Meghan ar fi nascut la domiciliu, la Frogmore Cottage, resedinta ducilor de Sussex de pe domeniul Windsor.Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al saptea in ordinea succesiunii la tronul britanic si al optulea stranepot al Reginei Elisabeta a II-a si al ducelui de Edinburgh, a venit pe lume in data de 6 mai, ora locala 5:26 am, avand o greutate la nastere de 3,260 kilograme.

Archie este considerat primul bebelus metis nascut dupa multe secole in familia regala si este o reflectare a modernitatii Marii Britanii si a diversitatii sale culturale. Bebelusul, care nu a primit un titlul regal, a facut cunostinta cu unchiul si matusa sa, ducele si ducesa de Cambridge marti, si a petrecut timp alaturi de bunica sa materna, Doria Ragland, si de strabunicii sai, regina Elisabeta a II-a si ducele de Edinburgh.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole