ANI: Fost consilier local din Dragomiresti, gasit in conflict de interese

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

aniAgentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul lui Pitic Ion Radu, fost consilier local al orasului Dragomiresti, judetul Maramures.

Acesta, in exercitarea mandatului de consilier local, avand un interes personal (constand in prelungirea Contractului de concesiune incheiat intre Primarie si cabinetul medical individual al sotiei sale, prin care sa fie mentinuta redeventa minima), a participat la deliberarea Hotararii Consiliului Local privind aprobarea actului aditional la contractul de concesiune mentionat anterior (fiiind astfel mentinuta redeventa minima), avand posibilitatea sa anticipeze ca o decizie prin care s-ar aproba adopta incheierea unui astfel de act aditional ar putea prezenta un avantaj pentru sine si sotia sa (in calitate de titular al Cabinetului Medical Individual).

Astfel, persoana evaluata a incalcat dispozitiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001, art. 70 si art. 77 din Legea 161/2003 si art. 75 si 77 din Legea nr. 393/2004, conform integritate.eu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2