ANI lanseaza pe site o sectiune dedicata alegerilor locale

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

aniAgentia Nationala de Integritate (ANI) a lansat pe pagina sa de internet o sectiune dedicata alegerilor locale programate pentru luna iunie, in vederea cresterii nivelului de transparentizare si de prevenire a incompatibilitatilor si a conflictelor de interese.

Potrivit unui comunicat al ANI, masura are ca obiective optimizarea procesului de completare a declaratiilor de avere si de interese de catre candidati, oferirea asistentei de specialitate in ceea ce priveste regimul juridic al incompatibilitatilor si al conflictelor de interese, dar si informarea societatii civile cu privire la obligatiile pe care le au participantii la procesul electoral.

Disponibila pe pagina de internet a Agentiei la adresawww.integritate.eu/alegeri-locale-2016, sectiunea grupeaza mai multe categorii de informatii utile.

Cele mai frecvente cazuri de incompatibilitate si conflict de interese: ANI aduce la cunostinta opiniei publice o situatie a celor mai intalnite cazuri de incompatibilitate si de conflict de interese identificate de catre inspectorii de integritate in activitatea de evaluare. Aceasta situatie este raportata la categoriile de functii publice ocupate in urma alegerilor locale (primari si viceprimari, consilieri locali si judeteni, presedinti si vicepresedinti ai consiliilor judetene).

Detalii pe agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *