ANI: Senatorul Liviu Titus Pasca, incompatibil

Reclame home 1

Agentia Nationala de Integritate a constatat in cazul a 32 parlamentari (22 deputati si 10 senatori) incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor, precum si posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii, confom integritate.eu.

Printre parlamentari se regaseste si unul din Maramures. Este vorba despre senatorul Liviu Titus Pasca, care s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 19 decembrie 2012 – 11 decembrie 2013, intrucat a detinut, simultan, functia de senator si calitatea de administrator la S.C. D.R. PASCA COMPANY S.R.L.

Potrivit Legii 176/2010, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat nerespectarea regimului juridic al […] incompatibilitatii constituie temei pentru eliberarea din functie, precum si interdictia de a mai ocupa o functie sau o demnitate publica pe o perioada de 3 ani de la data ramanerii definitive a raportului, ori, dupa caz, constituie abatere disciplinara si se sanctioneaza potrivit reglementarilor aplicabile demnitatii si functiei respective.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Vasile

    Pica astia ca mustele. In curand se va realiza dezideratul romanilor de a avea doar 300 de parlamentari. Bravo ANI!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *