Anisoara Mihali, candidatul PNL pentru functia de vicepresedinte al CJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Biroul Permanent Judetean al PNL Maramures a desemnat-o astazi pe consilierul judetean Anisoara Mihali drept candidatul partidului pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

„Candidatul PNL la conducerea CJ Maramures este o persoana cu experienta in administratie si in activitatea profesionala, este un om care a demonstrat ca este preocupat de dezvoltarea Maramuresului si de respectarea legilor. Consideram, de asemenea, ca prezenta unei femei in conducerea  CJ ar fi benefica pentru proiectele de dezvoltare a judetului.

PNL nu este interesat de jocurile politice facute de actuala conducere a CJ, interesata doar de un control absolut asupra acestei  institutii. PNL este singurul partid din Maramures care se opune modului discretionar in care este condus Consiliul Judetean si care este preocupat de proiectele de modernizare si dezvoltare a judetului. Tocmai de aceea, PNL nu negociaza interesele Maramuresului la schimb cu functii politice in administratia judeteana.

Conducerea PNL Maramures a anuntat inca din vara, dupa eliberarea postului de vicepresedinte al Consiliului Judetean, odata cu alegerea lui Lucian Morar in functia de primar al orasului Ulmeni, ca nu va negocia cu PSD pentru a obtine pozitia de vicepresedinte al CJ.

Maramuresul are nevoie de o conducere echilibrata si profesionista, care sa  asigure reprezentativitate, transparenta si siguranta ca proiectele necesare pentru dezvoltarea judetului vor fi duse cu succes la capat. Speram ca votul din Consiliul Judetean pentru functia de vicepresedinte  va reflecta nevoile de dezvoltare a Maramuresului”, a spus Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures.

ZiarMM

Sursa foto: cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole