ANM: Informare de ninsori, precipitatii mixte si polei in majoritatea regiunilor, de marti dimineata

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Meteorologii au emis, luni, o informare de ninsori, precipitatii mixte si polei, valabila de marti dimineata in majoritatea regiunilor, transmite AGERPRES.

Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul 22 ianuarie, ora 5:00 – 23 ianuarie, ora 14:00, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a tarii, incepand cu regiunile sud-vestice.

In Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali, nordul si vestul Olteniei, sudul Banatului, precum si in nord-vestul Munteniei, ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zapada nou depus va fi consistent.

Vantul se va intensifica in zonele montane, la inceput mai ales in Muntii Banatului, apoi indeosebi pe crestele Carpatilor Meridionali si va avea, in general, viteze de 65 – 80 km/h, viscolind ninsoarea si determinand diminuarea vizibilitatii.

Incepand din noaptea de marti spre miercuri (22/23 ianuarie) si in cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), in regiunile vestice, sudice si sud-estice vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, favorizand formarea poleiului.

ANM precizeaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisa luni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1