ANM: Informare de ninsori si viscol la munte, precipitatii mixte si intensificari ale vantului, in restul teritoriului, de sambata dimineata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ninsoare-severinAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare de vreme rea, valabila la nivelul intregii tari, incepand de sambata dimineata si pana in seara zilei de luni, transmite AGERPRES.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 29 octombrie, ora 10:00 — 31 octombrie, ora 23:00, se vor semnala intensificari ale vantului si ninsori la munte.

Astfel, incepand din cursul noptii de vineri spre sambata (28/29 octombrie), la munte vantul se va intensifica treptat.

Sambata, duminica si luni, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi intervale de timp in care va ninge si vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 60 — 80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

ANM precizeaza ca vor fi intensificari temporare ale vantului si in restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50 — 60 km/h, iar duminica si luni (30 si 31 octombrie), indeosebi in MaramuresTransilvaniasi Moldova, trecator, se vor semnala precipitatii mixte.

In dimineata zilei de sambata, 29 octombrie, meteorologii vor actualiza informarea privind evolutia si intensitatea vantului si a ninsorilor din zona Carpatilor Meridionali si Orientali.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole