ANM: Informare de precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului, valabila de duminica dupa-amiaza pana marti

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de precipitatii in general moderate cantitativ si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 20:00, pana marti, la ora 20:00, transmite AGERPRES.

Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat va ploua temporar in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor fi mai frecvente in vest, nord-vest si centru unde local, indeosebi in zonele de deal, se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi 20…30 l/mp. Din noaptea de luni spre marti (23/24 decembrie) in Maramures si Transilvania si trecator in nordul Moldovei si Dealurile Crisanei se vor semnala si precipitatii mixte.

Vantul va avea intensificari locale si temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari (in general de 55…60 km/h) in regiunile sud-vestice si pe spatii mai restranse in centrul teritoriului, iar in noaptea de duminica spre luni cu precadere pe litoral si in bazinul vestic al Marii Negre.

In zonele montane, treptat, incepand din seara de luni, 23 decembrie, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada, mai consistent in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. In special pe creste, vor fi rafale ale vantului de peste 80…90 km/h, ninsoarea va fi viscolita, iar temporar vizibilitatea va fi redusa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *