ANM: Informarea de ploi, precipitatii mixte si vant in intreaga tara, prelungita pana duminica seara

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit pana duminica seara informarea de vreme rea, valabila la nivelul intregii tari, transmite AGERPRES.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 18 martie, ora 4:00 — 19 martie, ora 23:00, in vestul, centrul si nordul tarii va ploua pe arii extinse si vor fi intervale de timp in care precipitatiile vor fi, in general, moderate cantitativ, astfel incat se vor cumula cantitati de apa de 15 — 20 l/mp si izolat peste 30 l/mp.

In dimineata zilei de sambata (18 martie) in Maramures si in Transilvania, trecator vor fi si precipitatii mixte, iar in restul teritoriului ploile, mai ales averse, vor avea caracter temporar si se vor semnala local.

De asemenea, in zona montana vor fi precipitatii local insemnate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, iar vantul va avea intensificari, cu rafale de peste 50 — 70 km/h, in timp ce pe creste va sufla cu 80 — 90 km/h, viscolind sau spulberand zapada.

Intensificari temporare ale vantului vor fi si in celelalte zone, in special pe parcursul zilei de duminica (19 martie), cu viteze mai mari in sudul tarii, inclusiv in zona Municipiului Bucuresti.

ANM precizeaza ca, in functie de evolutia meteorologica, va actualiza informarea emisa vineri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *