Ansamblul Folcloric National “Transilvania”, spectacol pentru ajutorarea a doua fetite

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ansamblul transilvaniaIn data de 3 aprilie, incepand cu ora 18.00, la Teatrul Municipal Baia Mare, Ansamblul National Folcloric “Transilvania” va sustine un spectacol in care vor participa si membri din cadrul Jandarmeriei Maramures.

Evenimentul este organizat pentru ajutorarea a doua fetite care au mare nevoie de sprijin.

“Avem deosebita onoare sa fim invitati si parteneri ai Jandarmeriei Romane prin Jandarmeria Maramures. In data de 3 aprilie vom prezenta un spectacol alaturi de artisti invitati, dar si membri din cadrul Jandarmeriei Maramures. Un spectacol prin care dorim sa facem un gest deosebit pentru doua cazuri sociale, doua fetite care au nevoie de ajutor. Alaturi de noi vin Mihaela si Ciprian Istrate (care face parte din cadrul Jandarmeriei Romane), dar si Petrica Muresan.

Va fi un spectacol cu elemente de cazarma, armata, o parte din el l-am reprezentat si in data de 7 februarie, dar acum va fi imbunatatit si reinnoit”, a spus Iuliana Dancus, directorul Ansamblului Folocloric National “Transilvania”.

Biletele au fost puse in vanzare la sediul Ansamblului si, in cazul in care vor fi vandute, in ziua spectacolului, de la ora 15.00, va mai avea loc inca o reprezentatie, pe langa cea de la 18.00

Banii vor fi donati celor doua fetite.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *