Ansamblul Mugurelul de la Clubul Copiilor Sighetu Marmatiei reprezinta Romania la un festival international de folclor din Serbia

In intervalul 14 – 18 august 2017, Ansamblul Mugurelul de la Clubul Copiilor Sighetu Marmatiei se va afla in Uzice – Serbia, unde va participa la cea de-a IX-a editie a festivalului international de folclor ”Children’s Folklore Festival ”Licidersko srce”.

Copiii din Maramures vor reprezenta Romania la acest renumit festival care are ca scop promovarea folclorului si a traditiilor din diferite state dar si legarea de noi prietenii si prezentarea tarilor participante.

Ioan Muntean, directorul Clubului Copiilor Sighetu Marmatiei a solicitat sprijinul Consiliului Judetean Maramures pentru a fi acoperite costurile transportului pana in Serbia si retur. La ultima sedinta a CJ Maramures, alesii judeteni au aprobat alocarea, din rezerva bugetara, a sumei de 5.000 de lei pentru ca aceasta deplasare sa fie posibila.

”Le doresc mult succes reprezentantilor Maramuresului, care la acest festival vor reprezenta, de fapt, intreaga Romanie. Am incredere ca prestatia lor va fi una deosebita si va fi apreciata atat de juriu, cat si de publicul spectator”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1