Ansamblul National Transilvania o da pe rock din primavara anului viitor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

concert ansamblu (3)Dansatorii Ansamblului National Transilvania, condusi de Iuliana Dancus, o vor da pe rock incepand din primavara anului viitor. Pe langa spectacolele cu care ne-a obisnuit pana acum acest ansamblu, primavara lui 2017 aduce si o serie de concerte ceva mai inedite si care ar merita vazute macar din simpla curiozitate.

DIRTY SHIRT, cea mai cunoscuta trupa de crossover folkcore metal din Romania si din Estul Europei, vine in primavara anului ce urmeaza cu o surpriza speciala pentru fanii din toata tara! Seinenii au anuntat ca vor sustine in perioada martie – aprilie 2017 un turneu national mai aparte, nerealizat pana acum de o alta trupa metal de pe scena romaneasca – „FolkCore De-Tour” alaturi de Ansamblul Folcloric National Transilvania si E-An-Na, cea mai de succes formatie tanara „produsa” de scena metal romaneasca in ultimii ani si care a si cantat recent in Baia Mare.

FolkCore De-Tour va incepe pe 17 martie cu prima oprire in Baia Mare (Casa Tineretului, unde poate pana atunci se rezolva si problema picurilor de apa care cad pe scena si care nu dau bine pentru nimeni), urmata de Timisoara (18 martie, Casa Tineretului), Cluj Napoca (24 martie, /Form Space), Iasi (25 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Brasov (31 martie, Kruhnen Musik Halle) si o ultima stationare in Bucuresti, pe 1 aprilie, la Arenele Romane.

Biletele pentru concerte vor fi puse in vanzare in luna ianuarie, imediat dupa incheierea campaniei de crowdfunding, in limita locurilor disponibile (prioritate vor avea fanii ce participa la finantarea colectiva).

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *