Antonescu: “Afirmatiile lui Ponta privind refacerea USL nu reprezinta o intentie serioasa”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca afirmatiile premierului Victor Ponta referitoare la refacerea USL nu reprezinta o intentie serioasa si ca este vorba “doar de jocuri pentru a mai castiga cateva voturi sau cateva dezertari”, transmite Agerpres.

“Nu e nici teatru, nici intentie serioasa. Este o forma destul de ieftina de politicianism, care nu cuprinde nicio intentie autentica — ar fi si caraghios, nu? Acum trei saptamani, acest mare proiect, care a fost USL-ul, a esuat. Nu stiu daca sunt multi oameni pe care domnul Ponta ii poate pacali cu aceasta retorica ieftina, la trei saptamani dupa ce proiectul a esuat asa cum a esuat, si sigur ca, pe de alta parte, spun ca e politicianism, pentru ca, in fond, aici e vorba doar de jocuri pentru a mai castiga cateva voturi sau cateva dezertari”, a spus Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

El a aratat ca in ceea ce priveste speranta ca PNL sa obtina un rezultat prost la europarlamentare presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta “din nou se intalnesc”.

“Ceea ce trebuie sa stie domnul Ponta definitiv si cei care eventual il mai cred este ca indiferent ce rezultat va obtine PNL la europarlamentare, nimeni, in acest partid, nu va aduce PNL-ul in conditia de vasal al PSD-ului si, ca atare, vorbim despre o naluca cu care domnul Ponta incearca sa mai pacaleasca vreo cativa alegatori sau cativa simpatizanti”, a adaugat liderul PNL.

Antonescu a mai spus ca “exista un vis comun pe o anumita portiune” pentru Ponta si Basescu.

“Domnul Ponta vrea, chipurile, un USL fara Antonescu, domnul Basescu vrea, chipurile, o dreapta tot fara Antonescu. Ca factor comun in acest vis, eu ma simt flatat, dar le spun ambilor ca indiferent ce se intampla cu Antonescu, nici USL nu va mai exista, si nici PNL nu va deveni vreodata un partid satelit sau un partid coordonat, subordonat lui Traian Basescu”, a adaugat el.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai crinule, sper ca macar odata-n viata sa te tzi de cuvint.abia am ingropat securea razboiului, da stai linistit ca stiu unde am facut-o.beleaua e alta, si eu vreau o “dreapta” fara tine.eu am fost nevoit sa sar din barca si pina nu vad ceva “singe” jur ca nu ma urc inapoi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2